کیک وگان یافا
چگونه دوست دارید چیزی واقعا منحصر به فرد و کاملاً خوشمزه را امتحان کنید؟ سپس به خواندن ادامه دهید و یاد بگیرید که چگونه کاری آتشین کارائیب تهیه شده با موز، میگو و فلفل قرمز را یاد بگیرید.
طعم های متضاد در این کاری چیزی است که آن را بسیار خاص می کند. شیر نارگیل خامه ای شیرینی موز را با طعم لطیف غذاهای دریایی میگو ترکیب می کند. سپس فلفل فوقالعاده تند را میخورید که سعی میکند با طعمهای آتشین جامائیکایی، ذائقههای شما را جلب کند.
ما به دو دلیل تصمیم گرفتیم از موز به جای چنار برای این دستور غذا استفاده کنیم:
موز شیرین تر از چنار است
یافتن موز در بیشتر مغازه ها آسان تر است
اما می توانید از چنار برای پیروی از رویکرد سنتی تر استفاده کنید. فقط بدانید که کاری به این شیرینی نخواهد بود.
به طور کلی، این کاری تند نه تنها فوقالعاده طعمدار است، بلکه مفید است، زیرا پر از سبزیجات رنگارنگ و غذاهای دریایی سالم است. کاری به تنهایی ۳۵۰ کالری دارد که ۴۳ درصد از RDI شما برای پروتئین و تنها ۷ درصد از RDI شما برای کربوهیدرات است. می توانید با یک کاسه برنج یا مقداری نان سرو کنید تا به یک وعده غذایی کامل تبدیل شود.
ما بسیار هیجانزدهایم که میتوانید این را امتحان کنید، و امیدواریم که شما هم مانند ما آن را دوست داشته باشید. مراحل آسان زیر را دنبال کنید، و ظرف تنها ۳۰ دقیقه در بشقاب شما خواهد بود.
مواد تشکیل دهنده
برای ۴ سرو
|
روغن نباتی |
۱ قاشق غذاخوری |
|
پیاز |
۱ |
|
حبه سیر |
۲ |
|
ریشه زنجبیل تازه |
۳۰ گرم |
|
پودر کاری |
۱ قاشق غذاخوری |
|
فلفل دلمه ای |
۱ عدد |
|
شاخه های آویشن |
۲ |
|
فلفل دلمه ای اسکاچ |
۱ |
|
گوجه فرنگی |
۴۰۰ گرم |
|
شیر نارگیل (کنسرو شده) |
۴۰۰ میلی گرم |
|
موز |
۲ |
|
شاه میگو |
۴۰۰ گرم |
|
نمک |
به مقدار لازم |
موجود در فروشگاه ما
بادمجان تازه
برش های ماهی تازه
بیکن گیاهی
﷼۶هر عددپرتغال شهسوار
﷼۲نیم کیلوپنیر کوبایی
تخم مرغ تلاونگ
مرحله ۱
بیایید با آماده کردن همه سبزیجات شروع کنیم.
ریشه زنجبیل تازه را پوست گرفته و برش دهید، پیازها را نازک خرد کنید و فلفل های اسکاچ را نیز برش دهید. سپس گوجه فرنگی های تازه را ریز خرد کنید و همه سبزیجات آماده را کنار بگذارید.
سپس روغن نباتی را در یک تابه بزرگ گرم کنید و سپس پیاز خرد شده و سیر له شده را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا سیر معطر شود و سپس زنجبیل ورقه شده، پودر کاری، فلفل دلمه ای و شاخه های آویشن پاره شده را اضافه کنید.
ادویه ها را برای چند دقیقه بپزید تا همه طعم آنها آزاد شود.
مرحله ۲
بیایید با آماده کردن همه سبزیجات شروع کنیم.
ریشه زنجبیل تازه را پوست گرفته و برش دهید، پیازها را نازک خرد کنید و فلفل های اسکاچ را نیز برش دهید. سپس گوجه فرنگی های تازه را ریز خرد کنید و همه سبزیجات آماده را کنار بگذارید.
سپس روغن نباتی را در یک تابه بزرگ گرم کنید و سپس پیاز خرد شده و سیر له شده را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا سیر معطر شود و سپس زنجبیل ورقه شده، پودر کاری، فلفل دلمه ای و شاخه های آویشن پاره شده را اضافه کنید.
ادویه ها را برای چند دقیقه بپزید تا همه طعم آنها آزاد شود.
مرحله ۳
حالا وقت اضافه کردن موز خوشمزه است.
موز را پوست گرفته و به صورت چیپسی برش دهید و به کاری نارگیل اضافه کنید. سپس به مدت ۵ دقیقه یا فقط به اندازه ای بپزید تا میوه ها طعم خود را آزاد کنند.
از پختن بیش از حد آنها خودداری کنید، در غیر این صورت آنها بیش از حد نرم می شوند.
مرحله ۴
حالا شاه میگوها را بچینید و آهک را در آن بفشارید.
کاری موز را برای ۵ دقیقه دیگر بپزید.
وقتی میگوها صورتی شدند و کمی منحنی شدند، آماده هستند. از پختن بیش از حد آنها خودداری کنید، در غیر این صورت خیلی چروک شده و جویدنی می شوند.
برای پایان، این کاری موز میگوی خوشمزه را با برنج بخارپز سرو کنید و با فلفل سیاه و آویشن تزیین کنید.